De leukste keukengadget van het moment: een thermoskan

De thermoskannen van tegenwoordig mogen gezien worden! Waar er voorheen alleen thermosflessen met een saaie uitstraling, zijn ze tegenwoordig juist in onwijs leuke modellen verkrijgbaar! Het nieuwe merk Frusqo biedt van deze leuke thermoskannen aan. Ze hebben verschillende modellen in hun assortiment en veel modellen zijn ook nog eens verkrijgbaar in meerdere leuke kleurtjes. Ook kleuren zoals mintgroen en nude, wat tegenwoordig erg populair is, vind je terug in deze collectie.

De thermoskannen mogen dus gezien worden. Je hoeft de kan niet meer in je keukenkastjes te verstoppen. Zet hem op een leuk plekje op je aanrecht in je keuken of misschien wel op je eettafel. Om dat de kannen er zo leuk uit ziet hoef je ze dus niet alleen te gebruiken omdat ze handig zijn om je drankje erin warm (of koud) te houden, ze dienen tegelijkertijd als een leuke accessoire in huis! Omdat de kannen in zoveel leuke kleuren verkrijgbaar zijn kun je een kleur kiezen die bij jouw interieur past of die jij gewoon mooi vindt. Ook kun je eventueel meerdere thermoskannen bij elkaar zetten voor een gezellige look.

De kannen zijn ideaal om te gebruiken wanneer je visite hebt. Vul de kan met koffie of thee en je hoeft niet iedere keer speciaal naar de keuken te lopen en nieuwe koffie of thee te zetten. De kan vul je namelijk in de meeste gevallen al met 1 liter koffie of thee, genoeg voor meerdere kopjes dus. Ook wanneer je zelf niet iedere keer naar de keuken wilt lopen voor een refill zijn de kannen ideaal. Vul de kan en zet hem op je salontafel. Je kunt eenvoudig je kopje bijschenken als je zin hebt in een lekker kopje koffie of thee. Het blijft urenlang warm in de kan. Een thermoskan kun je ook eenvoudig meenemen wanneer je een lange autorit voor de boeg hebt of wanneer je een dagje uit gaat. Er gaat niets boven je eigen koffie natuurlijk!